LEDARNA

Här kan ni läsa om våra fantastiska ledare inför årets Summercamp!

Emil Lund
Förening: Örebro Innebandy
Roll till vardags: Tränare och spelare.
Vad gillar du att göra på fritiden?: Ägnar mycket tid åt sport, särskilt innebandy och fotboll. Annars gillar jag att spendera tid med vänner.
Beskriv dig själv med tre ord: Glädjespridare, målmedveten och passionerad. 
Vad kommer DU tillföra på lägret?: Jag kommer tillföra en erfarenhet från läger, en stor dos energi och glädje, samt hjälpa till och förhoppningsvis utveckla innebandyspelare.
En hälsning till alla deltagare: Ska bli förbannat kul att komma ner och hänga med er alla i hallen. Ha det grymt tills dess, sen har vi sommarens bästa vecka tillsammans!

Anton Jerlström
Förening: Örebro Innebandy
Roll till vardags: Spelare i Örebros allsvenska lag
Vad gillar du att göra på fritiden?: Hänga med kompisar
Beskriv dig själv med tre ord: Engagerad, positiv, ödmjuk
Vad kommer DU tillföra på lägret?: Jag kommer att sätta barnens behov i första hand och mitt mål är att det ska bli deras roligaste vecka denna sommar
En hälsning till alla deltagare: Jag är svin taggad på att träffa alla er som var med förra året men också alla nya som kommer vara med. Hoppas att ni är lika taggade som mig så gör vi de till sommarens bästa vecka!

Martin Törnhjelm
Förening: Torshälla IBK
Roll till vardags: Spelare i Torshälla
Vad gillar du att göra på fritiden?: Träna, umgås med vänner och familj, kolla på sport.
Beskriv dig själv med tre ord: Glädjespridare, energi, omtänksam.
Vad kommer DU tillföra på lägret?: Jag kommer tillföra med mycket energi och glädje, och se till att alla som är med och deltar under lägret ska få sin bästa vecka under sommaren.
En hälsning till alla deltagare: Jag är väldigt taggad och ser fram emot att ha sommarens roligaste vecka med er, det kommer bli grymt!

Fler ledare kommer tillkomma över tid. Vill DU vara med skapa en magisk vecka för våra deltagare? Skicka ett mail till emil.lundd@gmail.com, berätta kort om dig själv, om du har några ledarerfarenheter och skicka dina kontaktuppgifter så hör vi av oss om det är aktuellt!